Ugrás a fő tartalomra

Júli 14

  A mai napon elmentem a városba. Most már magabiztosan bemegyek a városba, nem félek a pénztárosoktól sem :) Nagyon sok boltba benéztem, mit mennyiért lehet venni, milyen ruhákat lehet kapni, hol olcsóbb stb.    Megnéztem a buszmegállót is, ugyanis holnap egyedül kell felmennem Notthingham-be. Job Centerbe kell mennem az NI (National Insurance=Társadalombiztosítás) számot megcsináltatni, hogy tudjak dolgozni, suliba járni. Gondoljon rám mindenki, mert nagyon parázok. Derby is nagy város, de Notthingham 4szer nagyobb. Holnap beszámolok arról, hogy mi volt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.