Menu

2010. július 20., kedd

júli 20

Tegnap este olvastam az UCAS-t, ami az angol állami online felvételi, olyan mint otthon a Felvi. Két szakra ezt írták ki:
Congratulations; University of Derby has asked us to tell you that it is offering you a place for Events Management, N820; starting in September 2010 at point of entry 1.
Congratulations; University of Derby has asked us to tell you that it is offering you a place for Hospitality Management, N226; starting in September 2010 at point of entry 1.
Azt írták le kell tennem az IELTS vizsgát ( bővebben:http://ielts.org), és 9 pontból, ez a legmagasabb, 6-ot kell elérnem, akkor tutira fel vagyok véve, úgyhogy ez már csak rajtam múlik. Leszaladok a boltba ceruzát és papírt venni, és állok neki gyakorolni. A HR szaknál még nincs döntés, de lassan azt is megtudom.
Ja, ez a vizsga 110 font ( több, mint 30ezer forint), és megint át kell utaznom Nottinghambe.

4 megjegyzés :

 1. Orsykám, azt üzenném a kékvérüeknek, hogy náladnál jobb HR-est keresve se találnak! Óriási hibát követnek el, ha nem vesznek fel a HR szakra! De tudod mit aranyom? ennyi év tapasztalat után nem is kell neked diploma, mert azt már megkaptad az élettől ezen a területen. Adjanak valami vacak papírdarabot ha majd végeztél (mert tutira elvégzed a fősulit!!!) de igazából te már középiskolás korodban is felnőttként dolgoztál ebben a szakmában. Nagyon szeretlek és sok-sok puszi!

  VálaszTörlés
 2. A névtelen az te vagy Mónika?
  Köszönöm, pusz

  VálaszTörlés
 3. Milyen végzettséget kértek ezekhez a szakokhoz?
  És még otthonról jelentkeztél, online?
  Mennyivel előbb kellett jelentkezni?

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)