Ugrás a fő tartalomra

Júli 21

Eddig azt gondoltam, hogy ez IELTS tök könnyű. (Vki ezt mondta). Aztán ahogy nézem a feladatokat, a szókincset meg mindent rájövök, hogy totál be vagyok parázva, hogy nem sikerül. Oké, hogyha sikerül és lesz helyem akkor szeptember 4én megyek és addig rengeteg idő van, de ha nem elég ez az idő...
Vettem egy könyvet IELTS Testbuilder2, amiben 4 teszt van (listening, reading, writing, speaking), 2 cd is van hozzá, és olcsóbb itt mint otthon. (Otthon 6600Ft, itt 12,50 Font=4500Ft). Ma kihozták postán a könyvet, úgyhogy sztem belevettem magam az angolozásba.

További szép napot mindenkinek!

Jah, majd elfelejtettem: a HR-re nem vettek fel. A későbbiekben megindokolják miért.

Megjegyzések

 1. calm down :) szerintem próbálj minden adandó lehetőséget kihasználni, hogy angolul tudj beszélni kint, a legjobb lenne szerintem, ha angol lenne, és nem litván vagy nem is tudom én milyen ismerős :) akkor abba beleszoksz, és egy "gonddal" kevesebb lesz :) én pedig veled párhuzamban készülök a középfokú nyelvvizsgára. Te anno hol nyelvvizsgáztál itthon?

  VálaszTörlés
 2. Ügyes legyél szivi! Vágod te ezt az angolt nyugi. Majd ha leszel mesin beszélünk, mert olvasgatom én a blogod, de azért az mégis más. :) pusziii ja és kár hogy nem vettek fel a hr-re...

  VálaszTörlés
 3. Tekla: Euro nyelvvizsgán voltam a szalagavató másnapján :)Sztem jó nyelvvizsga:)Nem is ismerek itt igazi angol embert!! :D
  Kriszti: Örülök, hogy olvasod a blogot, írtam facebookon levelet.
  A HR azért lett volna jobb mert itt van Derby-ben, a másik két szak Buxtonba van ami megint napi 3óra utazás, egyedül :S

  VálaszTörlés
 4. Nofene, nem vettek fel! Hát látom már, hogy felkell hívnom kint valakit, hogy el ne szalasszanak egy ilyen tehetséget mint te :) !!!
  Irgum-burgum, hát nem tudják, hogy mit veszíthetnek. Drágaságom, egyelőre névtelenül írok, mert nekem is új dolog ez a blogolás és hiába jelentkezem be, nem tudom miért nem írja ki a nevem a megjegyzéshez, de majd belejövök.
  Ja és még annyit, hogy mind az 5 modulból ötös lett a vizsgám és papíron már szakelőadó vagyok - csak azt nem tudom minek :(
  Puszia és még mindig szeretlek! Üdv. Pipinek is.

  VálaszTörlés
 5. Hát sajnos a HR nem sikerült, majd később rájönnek mit veszítenek :)
  Nagyon nagyon örülök, hogy az összes vizsgád sikerült, büszke vagyok rád!!! Sokat gondoltam rád a vizsgák alatt, és természetesen utánuk is :)
  Jah amúgy írhatnál ha van egy kis időd mi a helyzet itt is ott is...
  Sok pusz

  VálaszTörlés
 6. Orsika, nagyon-nagyon drukkolok neked!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.