Ugrás a fő tartalomra

Július 11

 Még mindig el vagyok maradva, de igyekszem bepótolni. Tehát vasárnap végre megmozdultunk, bementünk a városba, szép napsütéses idő volt, 30 fok. Én annyira örültem, hogy el sem tudom mondani, az angolok meg szenvedtek a hőségtől. Ja, azt hozzá kell tennem, hogy hiába néztük 30fok, én nem hittem az időjárás jelentésnek, ezért hosszú gatya, póló, harsinya, balerina cipő....mondanom sem kell mennyire bántam, hogy nem hallgattam rá.
  Mint már elmítettem egyik bejegyzésemben, azt szeretem ebben a városban, hogy a régi stílus ötvöződik az újjal.
 Először is kezdeném a Derwent folyóval. Erről nem találtam plusz információt, lehet rossz helyen keresem?? De hát a google a barátunk, csak segítene. (Ezt, hogy google a barátunk, ezt az egyetemen mondta a könyvtáros néni:) )
  A Derby katedrálisról sem találtam sokat, csak annyit, hogy a harmadik legmagasabb toronnyal büszkélkedhet  az ország anglikán templomai között. http://tv2.hu/tenyek/video/a-kiralyno-ajandeka-tenyek-riport Ez a videó, most áprilisban lett feltöltve, nem is tudtam, hogy itt volt a Királynő.
  Természetesen megint vásároltunk dolgokat a belvárosban, és megnéztünk egy két ruhaboltot. A későbbiekben erről is beszámolok.
  Hát sajnálom, hogy az említett helyekről nem találtam semmit, nem adom fel még próbálkozom. A képeket egy következő bejegyzésbe teszem, mert a blog nem engedelmeskedik nekem, nem akarja úgy csinálni ahogy én akarom. Azt hiszem megbocsájtható, hogy bénázom, hiszen kezdő vagyok :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.