Ugrás a fő tartalomra

Július 17

Ez a nap olyan felemás volt.
  Először is reggel 10-kor meghozták a mosógépet, Norbi beszerelte. Elkezdtünk mosni, gondoltuk minden jól működik. Nem, nem így volt. Az első mosásnál nem volt probléma, a második mosás közben a falon lévő vízvezeték, ahova a mosógépet kell csatlakoztatni, tönkrement. Körülbelül 5ször árasztotta el a konyhát a víz, mire kalandos úton sikerült beszereznünk a megfelelő alkatrészeket. Így a problémát sikeresen elhárítottuk. A mosógép nagyon jó, minden szép tiszta lett, csak a vízáradat volt elég kellemetlen.
  Mialatt mászkáltunk az alkatrészekért, belecsöppentünk a Derby karneválba. Az első dolog amire felfigyeltünk az az volt, hogy rendőrök és bámészkodók árasztották el az utcákat. Amikor hazafelé jöttünk, szembe találtuk magunkat a karnevál forgatagával, a kamionokkal, ahonnan szólt a zene,és a jelmezes felvonulókkal.Ezután elmentünk a lengyel párhoz, Malvinához, és Greghez. Egy gyönyörű, lakóparkban laknak, aminek a fenntartása elég költséges. Megérkezésünkkor ( 2 órát késtünk a vízvezeték miatt) ott volt Balázs- Norbi unokatestvére, Fiku (Gábor), az ő párja Judit, Christina (a lett lány), a lengyel pár, és mi ketten. Érdekes, hogy többen voltak a magyarok! :D Végre egy magyar lánnyal is sikerült beszélnem. Az est folyamán pókereztünk, play station-tünk, beszélgettünk, zenét hallgattunk. Nagyon jó volt, hogy sikerült magam elengedni, és mertem mindenkivel beszélgetni és megértettek. (azért egy angol tanár fogta volna a fejét, mert voltak hibák, de mindenki értett mindenkit.) Amilyen szót nem tudtam, azt el activity-tem, az egész este nagyon jól sikerült. Összeszedtem az összes bátorságom az est végére, és megkérdeztem Malvinát és Christinát lenne-e kedvük egy csaj bulizhoz a jövőhéten.
Igent mondtak, úgyhogy kíváncsian várom a jövőhetet...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.