Ugrás a fő tartalomra

Július 24

                                                     Ez a nap a vásárlások napja volt :) Bementünk a városba, császkáltunk, nézelődtünk. 3 órakor találkoztunk Judittal aki a használt ruha boltok királynője. Bevezetett a second-hand, charity shopok rejtelmébe, és nagyon megérte. (Tekla gyere ki!!)
  Ahogyan haladtunk lefelé az utcákon olcsóbbá váltak a ruhák, jó minőségűek, nagyon olcsók. Azt hiszem 7-8 boltban járhattunk. Ezek a boltok a háziállatok megsegítésére, a környezetünk védelmére és a rák betegség meggyógyítására gyűjtenek.
A képek furán vannak de nem tudom máshogy megcsinálni. A kék felső 1,5 Font=360Ft volt, a barna kabát 3Font=1100Ft, a nadrág 4Font=1300Ft, a ruhácska 3 Font=1100Ft, a pöttyös felső 4 Font=1300Ft. A forintos árakat nagyjából írtam, nem néztem napi árfolyamot :)

Megjegyzések

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. elolvastam a bejegyzést, és abban a minutumban elkezdtem gyűjteni a repcsi jegyemre!
  tudod, hogyan? találtam az asztalon egy 5 forintost, most megyek, csekkolom a porcelán-malac perselyemet, aztán repülök!
  hagyjátok úgy az ablakot nekem!
  KÖSZI! :)

  VálaszTörlés
 3. na, de komolyra fordítva a szót!
  ÜDV A KLUBBAN :) nagyon jó dolgokat találtál!
  Anglia pedig a second hand cuccok otthona, kész aranybánya!
  Amikor mi kint voltunk, beszabadultam a csajokkal 2 helyre, Canterbury-ben, hát... nagyon erő kellett ahhoz, hogy visszafogjam magamat :)
  Nagyon tetszik, hogy a bevételből ezeket az intézményeket, alaptíványokat támogatják!
  Úgy örülök Neked!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.