Menu

2010. július 25., vasárnap

Július 25

A mai nap pihentünk, és benéztünk az egyik könyvesboltba. A Waterstone egy 3 emeletes könyvesbolt, tehát sokkal nagyobb mint volt ez, de itt olcsók a könyvek. Vettünk egy Collins angol szótárat 6,25 Fontért, egy szakácskönyvet 3,99 Fontért, és pár autóvezetési könyvet 35Font összértékben. Amint lehet el kellene kezdeni a jogsit, mert Buxton, ahol az egyetem van 1:40 percnyire van Derbytől vagy a másik választási lehetőség az, hogy 2órát utazzak oda.  (Oda vissza 4 óra... jó vicc)A jogsihoz 400Font kellene, lehet utalni a számlámra ha valakinek pénz feleslege van :D Persze ez csak vicc, remélem nem sokára tudok dolgozni, és akkor kifizetem.
  Most megint parázok egy kicsit de már kevésbé mint a múltkor, mert holnap újra megyek Nottinghambe, feljelentkezek a vizsgára.
  Az időjárás természetesen megint megutáltatja magát velem. Esős, hideg idő van. Oké, tudom, hogy most otthon is. De egyszerűen szétfagyok. Be kell szereznem egy brutál vastag pulcsit, majd holnap keresek valahol.
  Az egyetem Buxton városban található, ami egy spa város és elég kicsi. Ez az oka, hogy nem költözünk oda. De egy hatalmas előnye van az egyetemnek a Peak District-ben található.

 

4 megjegyzés :

 1. Orsykám ha számít az idősebb véleménye, akkor ne vastag pulcsiban gondolkozz, hanem vékony,de melegben - azaz thermoban. Jó öreg vadásznak, túrázónak elhiheted...

  VálaszTörlés
 2. Számít!!Mindenképp utána nézek a termo pulcsinak, habár ma elég volt egy kabát, egy hosszú ujjú, és egy mellény. Kezdem megszokni ezt a sz*r időjárást. Sok pusz

  VálaszTörlés
 3. Ezek a képek! oO...
  Orsim, ezzel az életrevaló lendülettel sztem minden össze fog jönni előbb vagy utóbb! ;)

  VálaszTörlés
 4. You have used my photographs on your blog without permission.

  If you are to carry on using them, please link each one to www.peak-photos.co.uk and credit my work in your text.

  Richard Wheeler
  www.peak-photos.co.uk

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)