Ugrás a fő tartalomra

Aug. 3

Na túl vagyok az első munkanapomon, el se hiszem. Reggel elvitt minket a taxi a céghez. A cég egy raktár, és elég picike. 20an dolgoztunk abból 17 lengyel volt. A műszakvezető elkezdett lengyelül beszélni, szóltunk, hogy vagyunk 3an akik nem tudnak lengyelül :). Azt hiszem neki kell állnom lengyelül tanulni. Megismerkedtem két csajjal: Monika Csehországból jött, 5 éve kint van, és Diana Lettországból jött kb. 3 hónapja. Utóbb kiderült Norbi és Diana ismerik egymást. :) Egész nap annyi volt a feladat, hogy Marks and Spenceres ajándék kártyát kellett beletenni egy tokba, tartókába. Egész nap ennyi volt. Két fajta kártya volt, a pillangóssal kezdtünk, később Monikát és engem átrendeltek, hogy csináljunk egy ezüst színűt. Totál unalom volt egész nap. A slussz poén, hogy reggel mikor már ott voltunk a cégnél, felhívott vkit az Orbitál ügynökség, hogy lehetne-e, hogy 6 ig maradunk. Hát persze, hogy maradunk. A szüneteket a műszakvezető osztotta be, elég rosszul. Az első fél 11 kor volt, a második délbe, és a harmadik fél4kor!. A deles volt a kaja szünet. Szétesek, fáradt vagyok, fáj mindenem. 10 órát kell állni, marha sz*r. Oké lehetne rosszabb melóm is, meg ezt legalább megfizetik. 17:00-18:00 túlóra pénzt kapok.

Megjegyzések

  1. KITARTÁS ORSIKA! szurkolok! sok gyümi és vitamin, hazaérve lábáztatás, esetleg masszázs :) és chill out, amikor csak teheted! puszi!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönöm Tekla. A forró fürdő már megvolt. Neked jó utazást és rokonozást kívánok! Pusz

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.