Ugrás a fő tartalomra

Augusztus 16-20

Egész héten angolozok az IELTS vizsga miatt. A Testbuilder 2. című könyvet már majdnem kivégeztem, úgyhogy megrendeltem az internetről 3 darab könyvet (Improve your IELTS Listening&Speaking,Reading, Writing). Egy könyv a hallgatás és a beszéd, egy könyv az olvasás, és még egy könyv az írás. Mindegyik könyvben 10 lecke van, úgyhogy lesz mit gyakorolnom az elkövetkezendő két hétben.


A héten még annyi történt, hogy hétfőn megjött a jelentkezési lap a bursary-re. Az egyetem adja a támogatást, annak aki megérdemli :). Remélem én megérdemlem! Csütörtökön sikerült is feladom, úgyhogy reméljük a legjobbakat. 20-án, azaz ma bevásároltam- élelmiszereket, és körülnéztem a városban.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.