Ugrás a fő tartalomra

Augusztus 8

Eléggé le vagyok maradva, úgyhogy ma próbálom behozni a lemaradást. Augusztus 8-ra a Peak Districtet terveztük, de ez elmaradt, mert Gáborék nagyon fáradtak voltak. Úgyhogy egész nap itthon voltunk. Este 7 fele már mehetnékem volt, úgyhogy elbicikliztünk a Markeaton Parkba. Nem ode terveztük, csak bringáztunk és oda lyukadtunk ki. Most rengeteg képet fogok feltölteni, mert egyszerűen lenyűgöz ez a park. Lehet egy bejegyzésbe bele sem fog férni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.