Ugrás a fő tartalomra

Augusztus 28- Szeptember 1

Fúúúú hát ennyi idő alatt annyi minden történt, hogy csak na.
A 4 napos hétvégén (péntektől hétfőig) angoloztam, meg a Malvináékkal voltunk. Filmet néztünk, uszodába mentünk, ettünk ittunk náluk. Nagyon jól éreztük magunkat.
  Aztán keddtől angolozok ezerrel. A mai napon 1-jén, Norbi elment próbamelóra, és felvették, úgyhogy holnap kezd. Nagyon nagyon örülünk, mert így 10,75öt fog keresni, az 5,85 helyett. Ebből lejön az adó de hát így is sokkal sokkal jobb.
  Jövőhét pénteken megyek az egyetemre nyílt napra. A tanszékvezetőmmel váltottam egy két emailt. Nagyon jó fejnek tűnik, magyar származású, 30-40 év körüli.  Már nagyon nagyon boldog voltam, mert jó hírekkel szolgált, erre közölte, hogyha megszületik a babájuk, akkor elmegy apa szabira... Hát nem hiszem el, végre valaki ismerős, akihez fordulhatok ha valami bajom van, erre tessék.
 Amit majdnem kihagytam, hogy a fogamból a cérnát Norbi eltávolította, úgyhogy már nem szenvedek.
 Nem írok most többet, mert megyek angolozni! :)

Az első két kép a Markeaton parkban készült.

Angliában is történnek csodák, láttunk szivárványt :) Dupla szivárványt!
Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.