Ugrás a fő tartalomra

Derby Festé Szeptember 26

A mai napon már több programon vettünk részt. Először is a Westfield bevásárló központban volt a Close Act. Ez egy német társulat, akik mindenféle futurisztikus jelmezben adnak elő. Most csak 3an jöttek el, ilyen robot-dinoszaurusz jelmezben, gólyalábon. Pár perc volt az egész, de megérte, mert megint új élményekkel lettünk gazdagabbak. Mászkáltak a bevásárló központban és még a boltokba is bementek :)
Ezután a Luminarium felé vettük az irányt.  Röpke másfél-két órát vártunk, hogy bejuthassunk. Ide 2 Font volt a belépő. A lényege a Luminariumnak, hogy olyan mint a felfújt légvár, csak sokkal nagyobb, színes fények vannak benne. Szétfagytunk, ugyanis zokniba kellett lenni. (volt olyan aki mezítláb volt). Van youtube-on egy videó, ami szintén megint nem adja át azt az élményt amit mi átéltünk, de valamelyest ti is bepillanthattok abba, mi is a Luminarium.http://www.vimeo.com/9413089  Ez is videó.
http://www.architects-of-air.com Ez a társulat honlapja (angol nyelvű)

Ezután a Pause-t szerettünk volna megnézni, ami valami relaxációs dolog, de betelt a várólista. Hát ha tudom, hogy fel kell iratkozni, megtettem volna. Ezekben a kis lila boxokban lehetett relaxálni. (nagyon kíváncsi vagyok rá)

A Derby Festé-n még megtalálható volt a világ legkisebb mozija, ahol régi Derby városról készült filmeket vetítettek.

A fesztivál 3 helyszínen került megrendezésre.
A Market Place-n koncertek voltak/vannak 2-8 óráig, egy emeletes buszban :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.