Ugrás a fő tartalomra

Szeptember 27 Első tanítási nap

Ebben a blogban a sikerélményeket, a kudarcokat, és az esetlenkedéseimet is leírom. Az utóbbira íme egy példa:
  Tök izgultam tegnap, hogy milyen lesz az első óra, meg fogom-e érteni mit mond a tanár stb. Ugye a sz*r közlekedés miatt (erre nincs kifejezőbb szó) 2 órát kellett várnom az órára. Beültem a tanterembe, nem láttam ismerősöket, de hát mindegy. Elkezdődött az óra, angolul mindent értettem, csak magát a stratégiát amiről szó volt nem fogtam fel. Úgy mentem ki a teremből, hogy jézusom mi lesz velem így, hogy fel sem fogtam mit beszél a tanár. Sétálgattam a folyosón, beszéltem Norbival telefonon, amikor is megláttam a szaktársaimat egy nagy előadóban. Gyors telefon letétel, lerohantam megnézni az órarendet a számítógépben. Nos, Food and beverage developmentre mentem be a f&b operation helyett. Ez a másodévesek órája. Juhé....
  Rohantam fel, hogy beérjek az órára 20 perc késéssel, mire jönnek ki a szaktársak, vége volt az órának. Mondták, hogy nyugodjak meg, nem maradtam le semmiről, meg amúgy is UDo-n minden anyag fenn van.
  Olyan esetlennek éreztem magam, nevettem és majdnem sírtam egyszerre. Ezután rohantam a buszhoz, hogy még azzal haza tudjak jutni. (Tehát Dórival sem tudtam összefutni)
  A nap végére beletörődtem, megnyugodtam, ez van. Mást nem tudok csinálni, mint, hogy ide leírom, legyen egy jó napotok :), és máskor még vagy 20szor átolvasom az órarendet elejétől a végéig.
  Nem értem miért nem lehet úgy megcsinálni mint a Neptunban, hogy csak a saját órarendemet látom, nem az egész szakét.
  No comment...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.