Ugrás a fő tartalomra

November 18-19 Liverpool 2.rész

A St. George Hall volt a következő amit megnéztünk. Az idegenvezető egész nap azt hangsúlyozta, egész Liverpool próbálja "újrahasználni" a régi épületeket, tehát "modern" rendezvényeket szerveznek, éttermeket hoznak létre az épületeken belül. Ebben az épületben is ugyanolyan sátras esemény volt mint a másikban.
Ez a plafon

Ez a régi padlózata a hall-nak.


Ez a hall-ban a bírósági épület. Az idegenvezető elmagyarázta ki hol ült, és mit csinált, de nem is emlékszem rá, és nem is értettük rendesen, mert hadart.Ez a meeting room, ahol a konferenciákat, gyűléseket tartották régen is, és a mind a mai napig.

Az orgona

Ez egy kicsit úgy néz ki, mint a london-i Trafalgar tér.

Ez a színház

Az idegenvezető nagyon nem volt szimpatikus, mert végig rohantunk a városon, + mire odaértünk egy-egy dologhoz, már rég elmondott mindent. Nem is várta össze a csoportot. Egy másik idegenvezetővel szívesen elmennék Liverpoolba, de ezzel a pasival nem. Nagyon sok dolognak nem tudjuk a nevét ahol jártunk, ráadásul nagyon gyorsan beszélt, nem figyelt arra, hogy csak nemzetközi tanulók vannak a csoportban. Folyt. Köv.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.