Ugrás a fő tartalomra

November 4-7

Csütörtökön vendéglátás óra után Pierre mutatott francia dalokat, régieket és mostaniakat is. Jó volt ismét nosztalgiázni. Amúgy azt mondta nem gáz a kiejtésem, ezt azért megcáfolnám :)
Este 6-ra volt megbeszélve a Ye Olde Spa Inns managerével, hogy elmegyek állásinterjúra. Így is lett, csak hát a manager nem jelent meg. Egy szőke hajú nő elmondta, hogy van lehetőségem 1 órát nézelődni, gyakorolni a vendéglőben, persze ha gondolom... Hát persze hogy gondolom, ki nem hagytam volna. El kell mondjam, nagyon be voltam szarva, de Shelley nagyon sokat segített. Megtanított sört csapolni, 2 fajta csapolási módszer van. Ugye itt még a mértékegységek is mások, úgyhogy azt is meg kellett tanulnom, melyik pohár hány pint. Nagyon élveztem az egészet. Várom a hívásukat, remélem csörögnek a jövőhéten.
  Pénteken elmentünk a háziorvoshoz regisztrációs lapért. + annyi történt, hogy főztem a fiúknak ilyen rakott cuccot, Norbi találta ki reggel. Rizs, főtt karfiol, darált hús, hagyma, besamel. Ennyi volt az alap, ezt rétegeztem tepsibe.
  Szombaton tanultam, aztán este fele átmentünk Malvináékhoz. Vasárnap, azaz ma, megint tanultam, megnéztem az xfaktort, mert próbálom nyomon követni az otthoni eseményeket. Ma lesz a Bonfire itt Derbyban. Állítólag ezt azért ünnepelik, mert hogy 1605-ben volt egy fickó aki fel akarta robbantani a parlamentet puskaporral. Megkapta méltó büntetését, meggyilkolták. Ezt, hogy most miért ünneplik, nem igazán találom a logikát. Na de mindegy, utána fogok nézni, csak most már készülődnünk kell.
  Hétfőn megyünk Londonba, mert Norbinak útlevelet kell csináltatni, mert lejárt a személyije.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.