Ugrás a fő tartalomra

November 8 LONDON 2.rész

A nagykövetségen körülbelül 5 percet töltöttünk el. Biometrikus útlevél nincs, tehát Norbi fizetett 35fontot az útlevélért amivel hazamehetünk, és otthon kell csináltatni személyit vagy útlevelet, akkor jöhetünk vissza.
  Ezután a Piccadilly Circus-t néztük meg.





Találtunk egy angol szuvenír cuccokat áruló boltot. Nagyon megtetszett ez a bohóc, persze az autó sem rossz.


A Buckingham palota következett. Én ezeket a látványosságokat a tegnapival együtt már 3szor láttam, nekem nem okozott sem pozitív, sem negatív csalódást.







A St. James Park a Buckingham Palota körül van, és nagyon sok aranyos mókussal találkoztunk. Belekapaszkodtak a kesztyűkbe, nagyon édesek voltak.




Mentünk mendegéltünk a Parlament és a Westminster apátság felé, ezeket az épületeket láttuk:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.