Ugrás a fő tartalomra

Találkozók

Mint már említettem december 10-től december 26-ig otthon leszek, Bicskén. Közben kihúzzák a bölcsesség fogam :), de elméletileg amúgy ráérek.
Mindenkit szeretnék megkérni arra, hogy írja le hol szeretne velem találkozni, mikor (délelőtt, délután, este fele) stb. Mert ha mindenki leírja, akkor kb. összetudom tenni, hogy mindenkire legyen egy kis időm. Sokan mondták, mindenkivel úgysem tudok találkozni, mert nyilván a család az első, de én mégis megpróbálom. Tervezem, hogy bemegyek a Vajda gimibe, és az egyetemre, de ha jól tudom az egyetem akkor már zárva lesz, vagyis nem lesz tanítás.

Előre is köszönöm: Orsy

Megjegyzések

 1. Én letudok hozzád menni Bicskére,délelőtt és délután mindig jó nekem:)
  Ui: első a család,én i rokon vagyok:D
  Puszi:Vera

  VálaszTörlés
 2. mindenképpen valami nyugis helyen, négyszemközt szeretnék...

  szeretnék... :)

  VálaszTörlés
 3. Jó lenne egy pizzafaló,délután-este :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.