Menu

2010. december 27., hétfő

100.bejegyzés, otthon édes otthon

16 nap.... Sitty sutty elrepült. Szerettem volna otthonról írni bejegyzést, de most van rá időm. Először is mindenkinek boldog karácosnyt kívánnék ezzel a két számmal:
http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0
http://www.youtube.com/watch?v=zwzeaI7L5AY&feature=watch_response
(Később megpróbálom ezeket berakni videó formájában, most nem akar sikerülni.)

Összefoglalnám mi történt otthon 16 nap alatt.
Pénteken (dec. 10.) érkeztünk meg, anyukám pörköltet készített nekem, amit imádok. Apuék 2 órát vártak ránk a reptéren, mert alapból késtünk, és még Norbi ideiglenes útlevelét is be kellett vonni. Nagyon nagyon, szavakban leírhatatlanul örültem szüleimnek, 5 hónap túl sok volt nélkülük... Plussz öröm volt, hogy Foltos kutyám megismert. (nagyon féltem 5 hónap túl sok volt neki)
Szombaton (11.) találkoztam pár rokonommal, és Mimivel. Este Mimivel elmentem a művházba megnézni a Padlás c. musicalt. Ezután elmentünk Nellihez bulizni.
Vasárnap (12.) Reggel elmentünk Norbival a fodrászhoz, majd megünnepeltük Sárika 1.éves szülinapját.
Hétfőn (13.) Norbival elmentem az okmányirodába, megcsináltattuk az új személyijét, + a Rossmannt is átvizsgáltam.
Kedd (14.) Reggel prezentációt tartottam a gimiben, CDtnő, ex-osztályfőnököm másodikos osztálynak. A 2 órát kitöltöttük. A magam részéről elégedett vagyok, habár nyilván lehet még javítani az előadáson, remélem a diákoknak tetszett.
Szerda (15.) Felmentem Győrbe, találkoztam először Kriszti, majd Fruzsi barátnőmmel, aztán az összes szaktárssal. Jól éreztem magam, habár nagyon drágáltam a vonatjegyet :) és sajnos tanszékvezetőmmel nem tudtam beszélni....
Csütörtök- Péntek (16.-17.): egészségileg nem voltam valami túl jól, úgyhogy a péntekre betervezett 3 prezentációt le kellett mondanom. :( Ezen a két napon pihentem. (ha jól emlékszem)
Szombat- vasárnap (18.-19.) A szüleimmel voltam otthon. Vasárnap összehívtam a régi gimistákat a pizzériába, majdnem mindenki eljött, aminek nagyon örültem. Azt hiszem 8an voltunk.
Hétfő (20.): Bementem a Vincotechbe, meglátogattam a "kollégáimat" :) Azt hittem fél óra és megyek is haza, hát kb. 2 órát ott voltam. Nagyon kedves volt mindenki, jól éreztem magam. Apukámmal is megint találkoztam :) Ezután felmentünk Pestre, Norbi nagymamájához, + átvenni a kész személyit.
Kedd (21.) A Westendben sétálgattunk, megnéztük 3D-s moziban a Tront. Nagyon jó volt, habár nekem fájt a fejem a szemüvegtől.
Szerda (22.) Kriszti és Fruzsi barátnőim nálam aludtak. Karácsonyoztunk, jól éreztük magunkat.
Csütörtök (23.) Feldíszítettem a karácsonyfát anyuval. Eddig minden évben 24-én díszítettünk és apuval. El kell hogy mondjam, nagyon szép lett a fa. Ezután bevásároltam túrórudiból, sport szeletből a bicskei Tescoban :), majd találkoztam Nellivel, Mimivel, és Gikkával. Kb. másfél órát terveztem, ehelyett 2 és fél órát ott voltunk :) Ez is nagyon jó volt, sokat beszélgettünk, nosztaligáztunk. Innen tudom, öregszünk.. már nosztalgiázunk.
Péntek (24.) Összegyűlt a család, Voltunk kb. 10en. két nagypapám, keresztszüleim, unokaöcsém és mi. Olyan 5 óra körül, átjöttek Sárikáék, majd mentünk fel Tatabányára, és legvégül Norbiéknál töltöttem a szentestét. Elmondhatom, most volt a legjobb, és legszebb a karácsony.

 Balról jobbra: apukám, keresztapám, én, anyukám, és tesóm (esetleg aki nem ismeri a családomat)

b-j: papám, keresztszüleim, én, unokaöcsém, tesóm

Párommal

Tesóm, Sárika, én

Sárika, Szandi- Sárika anyukája, én

Apukám, Papám, Robi

Szombat (25.) Családdal töltöttem a karácsony másnapját. Társasoztunk, összeült a család, kacsát sütöttem.
Vasárnap (26.) Két unokatesóm eljött a párjaikkal hozzánk. Nagyon rég találkoztunk, jót beszélgettünk, jó volt velük találkozni. Kint voltam mamámnál a temetőben, majd pakolás és indulás.
18:25 kor indult volna a gép ehelyett jóval 7 után szállt fel. Nem szeretem a búcsúzkodást, mert mindig sírok. Apuék egy órát voltak velünk a reptéren. A sorban állás, hogy átvilágíthassanak minket egy órán át tartott, de végül sikerült átérnünk a kapukon, ezután megtörtént az utolsó ellenőrzés, és szálltunk is be a buszba. A Wizzair abszolút a favorit. Magyar személyzet, magyar nyelven beszélnek, törődnek az utasokkal. A leszállás fantasztikus volt, nem is éreztük, hogy szállunk még, vagy már a földön vagyunk. A nagy csomag is épségben megérkezett. 2 órás autózás után megérkeztünk Derby-be.

Sajnálom, hogy nem tudtam mindenkivel összefutni. Kevés a 16 nap, de nem panaszkodom, örülök, hogy ennyi időre haza tudtunk menni.

Ui.: a képeken a dátum nem mindig fedi a valóságot. :)

4 megjegyzés :

  1. Drága:) meg sem ismerlek a képeken nagyon csajos:) jól áll:)puszi: Dóri

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm drága. Így szeretek öltözni, csak az itteni lóti futi ezt nem engedi meg :)

    VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)