Ugrás a fő tartalomra

Január 11 Ultrahang

Azért nem írtam mostanában, mert nem nagyon történik velem semmi. "Itthon" ücsörgök, főzőcskézek, pihenek, filmet nézek, tehát semmi extra.
 Viszont tegnap elmentünk a kórházba (Royal Derby Hospital), mert Katinak ultrahangos vizsgálatra kellett mennie. Ismét jött egy fordító (a múltkor is kaptak fordítót, teljesen ingyen), aki nagyon kedves volt. Az ultrahang kimutatta, hogy tényleg kislány lesz :) Én tudtam már a kezdetektől. :)
Az ultrahangnál egy nővér volt, utána át kellett menni máshova, ahol az orvos elmondta mit lát, mi újság a babával. Azt mondták nagy baba lesz :)  Amég a többiek az orvosnál voltak, megismerkedtem a váróban egy kisifúval. Pár hónapos lehet csak, azt hiszem 8,  a neve Joshua. Nagyon édes, mosolygós, boldog baba. Játszottam vele egy kicsit, aztán lement a földre mászni. Hívogattam, tök ismán odajött hozzám, mosolygott, támaszkodott a lábamon. Teljesen beleszerettem.
  A kórházról annyit, hogy nem volt "kórház" szaga, így nem is volt bennem para. A nővérek nagyon kedvesek, és szépen, érthetően beszélnek angolul.
  Ezután bementünk időpontot kérni a háziorvoshoz. Csütörtök 8:50re megyünk, Kati és én. Elég bonyolult lesz, mert a Kati részéről el kell magyaráznom valami nyomtatványt, nekem pedig a nőgyógyászhoz kell kérnem beutalót, és elmesélni a nőgyógyászati kórtörténetemet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.