Menu

2011. január 31., hétfő

F&B, évforduló Január 27-28

Előre tudtam, hogy nem kell vinni egyenruhát a F& B (Food and beverage operation) órára, mert az étterem zárva van, csak gyakoroltunk. Megismerkedtem az új ERASMUSos lánnyal Kittivel. Ő is eljött az órára, mert lehet fog dolgozni hétvégente, vagy amikor van lehetőség. Pierre-rel bevállaltuk a Bárt, és Kittnek elmagyaráztunk, mit hogyan kell. Nagyon büszkék voltunk magunkra, mert rájöttünk rengeteget tanultunk a 2 hónap alatt. Jövőhéttől a konyhában leszek, megtanulunk főzőcskézni. A lett lányok azt mondták, nem tudnak jobban főzni mint eddig, de jól érezték magukat a konyhában. Az egyenruha borzalmas, de majd lefotóztatom magam. Antonioval beszéltem munka ügyben, azt mondta nagyon sok rendezvény lesz, remélem tudok menni. Ő azt mondta, minden második hétvégén tutira tudok menni dolgozni. Jól esett, azt mondta adjam át a tudásomat Kittinek :) ezután Kittinek mondta: de vigyázz Orsy sokat beszél... Na mindegy, ez vagyok én :) már angolul is magyarázok, ahogy tudok. (szerintem ezen senki nem lepődött meg :) )
  Csütörtökön a gazdasági órára bejött valami jóképű 30 éves tanár, később kiderült, ő csak bejött más lesz a tanárunk.. Felvázolta a tantárgy menetét, a beadandót. Egy cégnek az analízisét kell megcsinálni 1 vagy 2 ezer szóban, minden adatot megadnak, ki kell számolni a profitot, meg minden ilyesmit. A feladat két részből fog állni, tehát 2 határidő lesz. Fogalmam sincs, hogyan fogok neki kezdeni, majd összeülök valakikkel és akkor kitárgyaljuk.
  Pénteken nem mentem suliba, mert visszamentem a háziorvoshoz, és készültem az évfordulónkra. Az 1 Fontos boltokban nagyon készülnek a Valentin napra, amit mi nem ünnepelünk, de így tudtam venni szívecskés lufikat, meg tök jó cuccokat az évfordulóra.Ezzel a két videóval kívánok még nagyon sok évfordulót magunknak. 2007 január 28. óta vagyunk együtt, és nagyon boldog vagyok!
2007

 2008

 2009

 2010

3 megjegyzés :

 1. Orsi, megnéztem a közvélemény-kutatást. Szerintem írjál angolul blogot. Nem magam miatt szeretném, hanem miattad. Olyan jót tesz, ha egy kicsit megkínlódsz a nyelvvel.Egyszer csak elkezdesz majd könnyedén fogalmazni, és ez olyan felszabadító élmény lesz, amit őszintén kívánok neked.
  Örülök a Cydoniának.Naná, hogy összekötöttem a saját nevemmel....

  VálaszTörlés
 2. Szépek vagytok, Boldog évfordulót!!

  Orsi van nálam neked valami! Nézz árt ha ráérsz!

  VálaszTörlés
 3. Tnő: Én is írnék angolul, hogy fejlődjek, de akkor rövidebbek, és nem ennyire részletesek lennének a bejegyzések, + akkor az angol ismerőseim is el tudnák olvasni mit írok róluk :)
  Gabi: Köszönjük szépen, és köszönöm az ajándékot is, majd a hétvégén meg is csinálom a bejegyzést :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)