Ugrás a fő tartalomra

Színésznők

Páran kérdeztétek, miért szedtem össze az angol színészeket, színésznőket. Amikor otthon a prezentációt állítottam össze, jó lett volna ha megtalálom az angol színészek listáját, sokat segített volna. Azóta a wikipedian találtam egyet, de ez sem teljes. Az én kis listám sem teljes, azokat válogattam ki, akiket láttam már filmben,  vagy 'ismerősök' :)   Ahogy ex-osztályfőnököm mondta Anglia meghódítja Hollywood-ot. Ez nagyon igaz, de én nem bánom :)

Audrey Hepburn

Elizabeth Hurley

Elizabeth Taylor

Emily Blunt

Emma Thompson

Kate Winslet

Keira Knightley

Nicollette Sheridan 
 

Vanessa Redgrave 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.