Ugrás a fő tartalomra

Szülinap

December 28-án volt Kati, majd 30-án Norbi születésnapja. Életemben először neki álltam tortát sütni. A kérés nem volt nehéz, gyümi torta. Tudtam, egy dolog ronthatja csak el, a zselatin. Ez beigazolódott sajnos.
+ Legközelebb veszek egy tortaformát...

Norbi flip over clockot kapott tőlem. A lényege az órának, hogy a számok 'leessenek'. Nagyon sok helyen jártam, kutatva az óra után. Az is 1 hónap volt mire a nevét megtudtam az órának. Norbi nagyon örült neki, habár kattog- mint minden óra :) de ez mégis a szobában maradhatott, mert annyira mégsem hangos.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.