Menu

2011. január 1., szombat

Karácsonyi ajándékok

A tortáról, amit Ann-től kaptam, Itt tudjátok megnézni.

Nem sorolok fel mindent, de pár karácsonyi ajándékról említést teszek.
1: Norbitól kaptam egy ékszeres dobozt:
Nagyon örülök, mert szükségem volt egy ékszeres dobozra, és nagyon szép. Azt hittem Norbi egy vagyont hagyott ott ezért, de 2 font volt, azaz 700Ft, a bolhapiacon találta. Hihetetlen olcsó, és gyönyörű.
2: laptopom volt, egy Sony, rózsaszín kicsi laptop.


3. kategóriába sorolom a ruhákat: pulcsikat, felsőket, pizsit, papucsot. Azt mindenki tudja, hogy általában fázom :) úgyhogy minden meleg holmi nagyon jól jött. Szüleimtől kaptam egy kézmelegítőt, szív alakút, ami szintén nagyon hasznos.
4. Sminkcuccok. Nem szoktam sok sminkcuccot venni szerintem :), főleg nem palettákat. Most ezt bepótoltam, sokáig nem kell vennem semmit.
5. Ékszer, plüssmaci, pénz
Szüleimtől Norbi kapott Horváth Ilona receptkönyvet. Nagyon jó, már csináltam belőle piskótát :) Minden alap dolog le van írva, ami nekem szükséges :)

Remélem nem hagytam ki semmit, minden ajándéknak nagyon örültem.

3 megjegyzés :

 1. a leendő páromat be fogom mutatni Norbinak, hogy tudja majd, milyen a JÓ ajándék.

  csakhogy ez NAGYON JÓ!

  nagyon szép ez az ékszerdoboz, de hiába álmodozok ilyenről, szerintem a magyar bolhapiacokon rozsdás felnin meg Dörmögő Dömötörön kívül nem sok értékes dolgot lehet találni :(

  VálaszTörlés
 2. és hozzáteszem Orsikám, hogy ez a post töménytelen mennyiségű kép nélkül nem is létezhet! :) gyerünk gyerünk... képeket :)

  VálaszTörlés
 3. Tekla1: Norbi azt mondja menj el a Petőfi Vásárcsarnokba, Pestre :) Neki ez rémlik, hogy ott jó cuccok vannak.
  Tekla2: Nem terveztem ide sok képet, mert az ékszerdoboz volt a lényeg. A laptopról majd csinálok képet, de minden ruhát, smink cuccot nem szeretnék lefotózni, nem akarom untatni az olvasókat. Megígérem, több képet fogok feltenni a következő bejegyzéseknél.

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)