Ugrás a fő tartalomra

Trófea étterem

Az kimarad a múltkori bejegyzésből, hogy voltunk a Trófa étteremben december 16-án. Elég régen voltunk az étteremben, azóta átalakították, és így már sokkal kevesebb étel közül lehet választani. Tetszik az, hogy 3-4000 Ft-ért annyit ehetünk, amennyi belénk fér. Az italoknál is így van, kivétel a rövid italok. Édes pezsgőt ittam, és ananászlevet. Tárkonyos pulykaragu levest ettem, és egy csomó grillezett húst, zöldséget, sajtot. Norbi és Szücsi (tesóm) most töltötték decemberben a 23.szülinapjukat, ezért kaptak egy tortát az étteremben. Ez úgy működik, hogy betesznek szülinapos zenét, kihozzák a tortát, mindenki az ünnepeltre figyel, és tapsol. Szerintem nagyon jó. A két fiú a két oldalamon ült, így elém rakták a tortát... :D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.