Ugrás a fő tartalomra

Vásárlás január 8

Szombaton Norbi 2-kor végzett, mert bement túlórázni. Addig mi bementünk a városba, intézni ügyeket, meg nézelődni a plázában. Eszméletlen akciók, árkedvezmények vannak. A fekete sportcipőm teljesen tönkre tette a bokámat, úgyhogy  néztünk egy olcsó cipőt. Fila, fekete, és rózsaszín a márkajelzés. 15Fontba került, ami úgy 4500-5000Ft.  Abszolút megérte ennyiért. (Képet  később teszek fel, mert már este van a fotózáshoz)
Norbinak vettünk két melegítő szettet. Összesen fizettünk 40Fontot, ami 12000Ft. Az egyik szett Fila, a másik Lonsdale. A Lonsdale márkát nem nagyon ismertem eddig. Annyit tudtam, otthon tízezrekbe kerül egy nadrág, vagy pulcsi, itt 12Fontért, 3500Ft-ért vettük. A Fila is nagyon jó árban volt, úgyhogy ez is megérte. A sportbolt neve Sport direct, termékeik olcsók, jó minőségűek, szóval mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha jól emlékszem, de nem vagyok benne biztos, Londonban a Piccadilly Circusnél is van egy ilyen bolt :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.