Ugrás a fő tartalomra

Február 1. Hotel vizit

Az kimaradt az előző bejegyzésből, hogy kedden még Derbyben bementem egy két hotelbe. Még mindig részmunkaidős állást keresek, nyárra pedig gyakorlatozni szeretnék ott. 3 hotelben voltam: a Hampton by Hiltonban, a Jurrys Innben, és az International hotelben. Ezek mind nagyon közel vannak. Álom hoteleim a Jurys Inn:

és a Hampton by Hilton:
 A Hampton by Hilton a buszállomásban van ugyanúgy mint a már előző bejegyzésekben említett Holiday Inn. Gyönyörű stílusú a hotel és a kilátás is eszméletlen. 
Amúgy mindkét hotel 3 csillagos, fitness terem, és konferencia termek is megtalálhatóak.

A harmadik hotel az International Hotel, ami tőlünk kb. 5 percnyire van. Ez is 3 csillagos.Megjegyzések

  1. Hehe, a Jurys Inn-ben mar szalltam meg. Tenyleg klassz kis hotel :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.