Ugrás a fő tartalomra

Magyarország prezentáció

Kittivel a másik magyar lánnyal, fel lettünk kérve arra, hogy 20 percben mutassuk be Magyarországot. Nagyon sok ötletem volt, a legjobb szerintem az, hogy szendvicseket fogunk készíteni, magyar szalámival :) 20 perc nagyon kevés arra, hogy bemutassuk azt a rengeteg magyar kincset, amikre büszkék lehetünk. Sajnos erre felé, nem nagyon tudják, hol van Magyarország, ezért is nagyon fontos, hogy a lehető legjobb prezentációt készítsük el. A világörökség részeit is bemutatjuk, a Balatont, Veszprémet, és a Pannon Egyetemet (ezt azért emeltük ki, mert Kitti ERASMUS tanuló, és, hogy be tudja mutatni, honnan jött), a magyar találmányokat, ételeket, italokat. A prezentációról csinálnak egy promo videót, ezért tegnap a green box előtt el kellett mondani az egészet. Nagyon izgultam, de érdekes volt, tetszett. A green box, egy zöld függöny szerű dolog, és majd később számítógéppel mögénk teszik a prezentációt. Ez olyan, mint az időjárás jelentés, csak ott van egy monitor, így látja magát a pl. Gál Noémi. Itt nem volt, ezért nagyon nehéz volt mögém képzelni a prezentációt.

Íme pár kép:

Amint látjátok, a prezentáció tőlem balra volt, kaptunk mikrofont is, és a kezemben kis léptetővel lapoztam a diák között.
Remélem meg tudom szerezni a promo videot, és akkor felrakom, hogy ti is lássátok :)

Megjegyzések

  1. Örülök.20 perc alatt is rengeteget lehet bemutatni, ha jól rakjátok össze.Kíváncsian várjuk.....

    VálaszTörlés
  2. Legyél időjárás bemondó, közvetíts az Angol időjárásról a kiutazóknak :P hihihihihi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.