Ugrás a fő tartalomra

Szucsorsi Blog

Amikor elkezdtem írni a blogom, akkor a cél az volt, hogy a rokonaim, családom, barátaim, és ismerőseim tudják mi történik velem. Fél év elteltével azt veszem észre, hogy 36 követőm van, és a világ több pontjáról is olvassák soraimat. Ez nagyon nagyon jó érzés, mert úgy érzem érdemes mindennap írnom. Valaki csak úgy olvassa a blogot, mert tetszik neki, valakit érdekelnek a mindennapjaim, valaki épp Angliában szeretne munkát vállalni stb.
A következő országokból olvassák az én kis naplómat:
 1. Magyarország
 2. Anglia (Gabi, Mariann)
 3. Románia
 4. Amerikai Egyesült Államok
 5. Franciaország
 6. Lettország
 7. Svájc (Köszi Lilla :) )
 8. Kanada
 9. Indonézia
 10. Olaszország
 11. Mexikó
Nem ismerem az olvasóközönségem nagy részét, de nagyon szépen köszönöm mindenkinek, hogy időt szán a blogom elolvasására.

Megjegyzések

 1. Orsi, én kilencedikes korod óta követőd vagyok. Ma már nem fegyelmezlek, csak követlek. ÉS EZ OLYAN JÓ!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.