Ugrás a fő tartalomra

Közvélemény kutatás 3.

Az oldalsávban kiraktam egy kérdést: Részt vennél nyereményjátékban? Régóta gondolkodom azon, hogy akik rendszeresen olvasnak, azokat meglepném egy kis ajándékkal. Természetesen a bloghoz hűen, angol ajándékokról van szó.
Megkérek mindenkit, csak egyszer voksoljon.
Köszönöm

Megjegyzések

  1. nice blog.xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    VálaszTörlés
  2. Nem-re nyomtam mert már eza blog is egy ajándék :) imádom olvasni!!pussz Svájcból :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.