Menu

2011. március 20., vasárnap

Március 16

Nem tartom magam türelmes embernek. Erre nem is vagyok büszke, de szerdán azt hiszem bebizonyítottam saját magamnak is, hogy tudok türelmes lenni, ha akarok.
A chefet megkértem adjon valami kihívást. Megkaptam. Két maroknyi mogyorót kellett meghámoznom. Ez nagyon egyszerűnek hangzik, de nem volt az. Egy tálcán két rongy közé kellett beletennem a meggrillezett mogyorókat, és dörzsizni. Ha kihűltek a mogyorók, megint meggrillezni, és dörzsizni. Azt mondta a chef ennek 15 perc alatt kéne meglennie, nekem másfél órámba telt, pedig a legjobbat hoztam ki magamból. (nem tudom elképzelni, hogy lehet ezt 15 perc alatt megcsinálni...)
Na mindegy is. Azt mondta következő héten is kapok valami kihívást, szívesen várom.

Mivel a chef nem adott nekem normális munkát ezért csak voltam. Leonard látta, hogy semmit nem csinálok, ezért beküldött a cukrász konyhába, hogy segítsek Rob-nak. Mivel Pierre sem csinált épp akkor semmit, ezért ő is jött besegíteni ("give extra hand"= plussz kezet adtunk Robnak :), ez olyan vicces szó szerinti fordításban) Persze nem nagyon csináltunk semmit, mert Rob el volt egyedül is.

A felső képen Rob, az alsón Pierre

Profiterol

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)