Ugrás a fő tartalomra

Március 7 Kittivel

A prezentáció után Kittivel elmentünk a Pavilion Gardenbe és egy antikváriumba. Az antikváriumról egy külön bejegyzést készítek, amit itt tudtok megnézni: http://szucsorsi.blogspot.com/2011/03/antikvarium.html  Előtte, még csináltunk pár közös képet. Ne ijedjetek meg, igen, ilyen színű a hajam, majd lesz jobb is :)


A Pavilion Gardenbe szerelmes vagyok. Annyira szép, hogy ha tehetném, mindennap kimennék, és csak lennék a parkban. Kivételesen, nagyon jó idő volt, napsütéses, melegebb idő.Ez a kép sötét, de annyi kivehető, hogy bal oldalt van a Pavilion Garden, középen a kupola, ami az egyetemEz egy lakóház


 Ez egy hotel

Szintén ugyanaz a lakóház

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.