Ugrás a fő tartalomra

Munka

Még tartozom pár beszámolóval a múlt hétről, de most nincs annyi időm, úgyhogy más témát választottam.
   Most jelenleg, minden csütörtökön dolgozok a Bistroban, kb. 5-6 órát. Ezen kívül néha dolgozok az étteremben például április 3.-án, és 9.-én. Április 3. anyák napja, ezt is máskor tartják mint mi. Ezek egész napos munkák, úgyhogy számítok egy 5-6-7 órára.
   Rachel a Bistro főnöke ajánlott munkát szombatra is, tehát április 2.-ra. A jövőhét ezért így néz ki: hétfő: tanulás, kedd- szerda: suli, csütörtök: munka, péntek: suli, szombat-vasárnap: munka. Egy biztos, nem fogok unatkozni. Ez azt is jelenti, hogy remélem összejön 100-120 Font, és akkor lassan most már elköltözhetünk. (a téma napirenden van, csak anyagi okok, és a főbérlő nem jelentkezése miatt még nem jött össze.)
   Ezen kívül, folyamatosan jelentkezek recepciós, ill. adminisztrációs munkákra. Egyik helyről a Premier Inntől írtak e-mailt, csatolva a munkaköri leírással. Azt írták, amennyiben még mindig érdekel az állás, írjak vissza. Persze, hogy érdekel!!! :)
  Tegnap pedig főzés közben hívtak az egyik cégtől (nem értettem a cég nevét, és nem mertem visszakérdezni, öreg hiba), telefon interjú csináltak velem. Általános kérdéseket tettek fel,  + hogy hogyan járnék be dolgozni, miért szeretnék ott dolgozni, mit szeretnék elérni 12 hónap múlva stb. Elég nehéz volt úgy válaszolni, hogy nem tudtam melyik cégtől hívnak (béna lett volna ha rákérdezek, de tudom, máskor inkább megkérdezem). Remélem a többi cégtől is jelentkeznek majd. Már ezeknek is örülök, annak ellenére, hogy lehet nem kapom meg az állást.

Megjegyzések

 1. Maskor nyugodtan kerdezz ra, elvegre lehet, hogy zaj volt, es nem ertetted:)
  Na, meg, azt is mondhatod, hogy tobb helyre is jelentkeztel, es szeretned tudni, most pontosan melyik is ez:)
  Drukkolok, hogy sikeruljon a Premier Inn!

  VálaszTörlés
 2. Szia!
  Én is laktam Derbyben, a Midland Roadon, nem rossz hely!

  VálaszTörlés
 3. Mariann: Köszönöm
  Andrea: Igen, én is jó helynek tartom. Hiányozna, ha el kellene költöznöm innen.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.