Ugrás a fő tartalomra

Diplomaosztó angol módra

Úgy volt, hogy a diplomaosztót decemberben tartják meg, de a nagy hó miatt elmaradt, ezért most március 20-án tartották. Sajnos a munkát vissza kellett mondanom, mert 3 óra munkáért 3 óra, (majdnem 4) utazás nem éri meg, ráadásul a buszjegy 10font, ami több mint egy óra munkabér. Ezért sajnos, beszámolót sem tudok írni. Leonardtól kértem pár képet, azokat megmutatom. 
Holger és Nancy- Holger Vedéglátást tanul, mint én

Leonard, és egyik tanítványa

A "nagyok" :) 2-3 év múlva én is részese leszek

Leonard több képet is küldött, de azt hiszem ezekből látszik minden. Jövőre remélem dolgozhatok a diplomaosztón, pár év múlva pedig én is ott lehetek mint végzős diák.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.