Ugrás a fő tartalomra

Hírmorzsák

Nem nagyon van időm mostanában a blogra, ugyanis végre KÖLTÖZÜNK!!!!!

IMS ügynökségen keresztül találtunk egy lakást a központban. 5 percre van a buszállomástól, a bevásárló központtól, Holiday Inn-től. Szív fájdalmam, hogy nincs kert, így kutya se (volt róla szó). Leírom részletesen egy következő bejegyzésben, hogy mi történt, hogy találtuk meg a lakást, milyen anyagi vonzata van mindennek, és stb.
Jah, pénteken költözünk, már nagyjából mindent becsomagoltunk. Norbi munkatársai segítenek költözni.

A másik hír mozsa, hogy már a harmadik napomat töltöttem a Stresa étteremben tegnap. Nagyon jól érzem magam, csak fárasztó este 6tól 11ig dolgozni. Eddig úgy volt, hogy hétfő, kedd, péntek és szombaton dolgozok, de mennem kell vasárnap is. Tehát Szombaton 11kor végzek, és vasárnap 7re megyek.

Mindegy, örülök, hogy melózhatok. 3 nap alatt kiderült miért food and beverage assistant és miért nem waitress a megnevezése a munkakörömnek. Azért, mert nem csak az étteremben felszolgálok meg stb, hanem szoba szervízt is csinálunk. Az elején eléggé izgultam mit kell mondani, meg mi hogy zajlik, de már kezdem kényelmesen érezni magam.

Tegnap kaptam egy Handbookot, ami egy mappa telis tele információval a munkáról és a hotelről. A jogaim, mindenféle szabályok, hotel történet, értékelési (appraisal) papírok (3 hónap után lesz az első értékelés, ahol nekem is kell nyilatkoznom arról, mit szeretek az étteremben, mit nem, és hogyan értékelem saját magamat, aztán utána a manager értékel). Sajnos ezt a könyvet nem hozhatom haza, de majd megkérdezem még egyszer. Annyi információ van a könyvben, jó lenne itthon átolvasni.
Továbbá már kaptam névtáblát, ugyanis senki nem tudta a nevemet. (mily meglepő...) Mindegy, most már mindenki Orsynak hív, de a névtáblára Orshy van írva (mert csak így értik :) )

Megjegyzések

  1. ÖRÖM A KÖBÖN!

    MILLIÓ PUSZI! :)

    VálaszTörlés
  2. wáááá de jó szivem! ügyes vagy, csak így tovább!!! :) ♥

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.