Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény

Kedves Drága Blogolvasóim!

Azért tüntem el megint egy hétre, mert elmentünk a Kanári Szigetekre nyaralni. Tudom, hogy ez egy Anglia blog, de mégis le szeretném írni a tapasztalataimat, ugyanis mi semmilyen információt nem találtunk, így az első 3 nap csak sétálásból, és a város(ok) feltérképezéséből állt. Holnaptól elkezdem a bejegyzéseket ebben a témában, és közben pedig (mivel kapok pár emailt) igykszem összefoglalni a munkával, egyetemmel, és még egyéb Angliával kapcsolatos dolgokat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.