Menu

2011. október 31., hétfő

Nyílt Nap/Open Day

Szombaton volt az egyetemen az őszi szemeszter második Nyílt napja. Mint ahogyan a múltkori nyílt napon, ismét Leonardnak segítettem, beszéltem a tapasztalataimról a leendő tanulóknak.

Tony, aki tavaly a pénzügyet tanította nekem, tartott egy prezentációt 4 szakról összefoglalva. Az előadás elején bemutatta az összes Tanszékvezetőt, Engem!!, és a Dékánt. Nagyon jó érzés volt :)

Dél körül van egy ebéd az étteremben, ahol elsősök szolgálnak fel, és dolgoznak a konyhában. Ez az ebéd jó lehetőség arra, hogy többet meséljek a suliról, ilyenkor mindenki ellazul egy kicsit. Ezen a Nyílt napon Norbi Ételkóstolást tartott, a menü: csirkepörkölt nokedlival, és resztelt máj majorannával. Mondanom sem kell, az angolok az elején nem merték megkóstolni (főleg a májat), de amikor látták, hogy egy két embernek ízlik, azután már mindenki bevállalta :)

On Saturday there was the second open day of the autumn semester in the university. As on the previous Open day, I helped to Leonard, I had to speak about my experiences for the prospective students.

Tony who taught finance last year made a presentation about 4 courses. At the beginning he introduced Me and the Dean of the University for all the lecturers. It was such a good feeling.

About noon there was a lunch in the restaurant, where the first year students served and cooked in the kitchen. This lunch gives a good opportunity to speak more about the uni, because everybody is more relaxed. On Saturday Norbi kept a Food Demo, the menu was Hungarian chicken stew with dumplings, and braised pork liver with marjoram. As I thought English people were afraid of tasting at the beginning but when they saw that some people really liked it, then everybody was interested in.

Pár kép/Some pictures

Leonard a Tanszékvezető és Norbi/Leonard the Programme Leader and Norbi

Mi/Us

Rob, a konyhafőnök, Leonard és Norbi/Rob the Head Chef, Leonard and Norbi

Tanszékvezetők kóstolás közben/Programme Leaders while tasting

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)