Menu

2011. november 14., hétfő

Flash Mob, LipDub :)

Szerdán a suliban volt egy Flash Mob (tömeges felvillanás) aláénekléssel az egyetemen. Ez azt jelenti, hogy bemutatják az egyetemet egy videó keretein belül, de vicces, éneklős, táncolós módon. Az alapvető ötlet ebből a videóból jött:
On Wednesday there was like a Flash Mob LipDub in the uni. It means that they filmed the university in a funny way, miming the lyrics of Fascination from Alphabeat. The basic idea is from this video:


A Veszprémi Egyetem tanulói is készítettek egy hasonló videót
One of the Hungarian university made a similar video:Két harmadikos tanuló Lidia és Jen szervezte az egészet, és a Derby egyetem film szakáról jöttek filmezni.
Two third year students Lidia and Jen organised it with the help of two guys from the film course.


 Ez volt a mi zenénk a videóhoz, és a Katt feliratnál láthatjátok a dalszöveget. This was our song for the video Katt/Click! for the lyrics.


 Szeretem ezt a képet, mert érdekes a póz és a háttérben a jobb oldalon látszik a drága magyar zászló
I love this picture because the pose is interesting, and in the background you can see the lovely Hungarian flag on the top right side.


Remélem a videó hamarosan elkészül, és akkor meg tudom mutatni nektek. Elárulom két fő részt is kaptam, úgyhogy nagyon izgulok milyet lesz. :) Hopefully the video will be ready soon so I can show it to you. I tell you that I got two main part so I am very excited about that.

Ez a kép a Spa-ban készült Raminta-val :)
Here is one more picture which has been taken in the Spa with Raminta :)

2 megjegyzés :

 1. :):) emlékszem amikor még a high peak halls-ban együtt néztük a veszprémes videoklippet :):) bármennyire is úgy éreztem akkor, h nehéz saját lábon messze a szeretteimtől mégis most visszasírom azokat az időket! nagyon vigyázz magadra babyberry :P:P

  VálaszTörlés
 2. Szia Drága Dóri :)

  Igen igen, én is emlékszem, tegnap bele is könnyeztem mikor Norbinak meséltem. Nagyon jó volt amikor itt voltál, és nagyon sajnálom, hogy ezekből az új dolgokból kimaradsz. Nekem is nagyon nehéz a szeretteim nélkül, de mégis jobb itt mint otthon.Remélem hamarosan találkozunk.

  sok sok pusz

  Ui.: Cukorborsó :)

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)