Ugrás a fő tartalomra

Hazalátogatunk/Home visiting

Végre 10 hónap után (Norbinak több mint egy év után), haza tudunk menni 10 napra.
After 10 months (More than 1 year for Norbi) we can go home for 10 days.Nem sok, de ennek is nagyon örülünk. Eddig akárhányszor hazamentem mindig megfogadtam, hogy a szüleimmel fogom a legtöbb időt tölteni, de ez nem mindig sikerült. Úgyhogy idén tényleg megpróbálom minimálisra csökkenteni a "mindenkivel akarok találkozni" című részt. Remélem ezzel senkit nem bántok meg, de lehet hogy csak nyár után tudok hazamenni, vagy lehet, hogy csak karácsonykor.

It is not that much, but we are very happy that we can go. I always promise that I do not visit everybody at home because I want to spend most of the time with my parents. In February I will try not to visit everybody. I hope I will not hurt anybody, but maybe I can go home next time after summer, or just at Christmas.

Nagyon várom már, hogy hazamenjünk, csak egy dolog rondít bele a dologba, az, hogy ki kell huzatnom a bölcsesség fogamat :( Ezt egyáltalán nem várom, de túl kell most már rajta esni.

I am really looking forward to go home, just there is one thing which does not make me happy, that I have to go to the dentist to take out my wisdom tooth. :( I do not want this, but I  cannot postpone it.
A repülőnk Manchester reptérről indul (Chapeltől Manchester 1 óra busszal), és 3 órát fogunk repülni a Jet2 társasággal.

We will depart from Manchester Airport (From Chapel to Manchester Airport takes 1 hour) and it will take 3 hours to get to Budapest with the Jet2 Air flight company.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.