Ugrás a fő tartalomra

Kínai új év/Chinese new year
Az egyik malayzia-i lány az egyetemről készített egy videót a Kínai Új Év alkalmából. Megkért közel 50 embert, hogy mondják el mandarin nyelven, boldog új évet (Xin nian kuai le). Engem is láthattok 1:02-nél. :)

One of the Malaysian girl from the uni made a video about the Chinese New Year. She asked around 50 people to say happy new year in mandarin Chinese language (Xin nian kuai le). You can see me at 1:02. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.