Ugrás a fő tartalomra

Stockport

Két hétel ezelőtt a Bistro vezetése bejelentette, hogy csökkentik a munkaóráink számát, ezért el kezdtünk munkát keresni, így jött szóba Stockport.
2 weeks earlier the Bistro management told us that they will reduce our working hours, so we started to look for a job, that is why we went to Stockport.


Sajnos januárban, februárban nagyon nehéz munkát találni, ezért mi sem jártunk sikerrel, de legalább láttunk egy új várost, és utaztunk is.
Unfortunately it is very hard to find a job in January, February, so we could not find any, but we travelled and saw a new city.

Vasúti viadukt- Railway Viaduct


A Plaza egy színház- The Plaza is a theatre


Mersey way a bevásárlóközpont- Mersey way the shopping centre

Mersey way a bevásárló központ- Mersey way the shopping centre

Mersey way a bevásárló központ- Mersey way the shopping centre

NatWest Bank

Városháza 1- Town Hall 1

Városi Tanács épülete- Building of the Borough council 

Városháza 2- Town hall 2


Szakmunkás képző- College


A bevásárló központnak itt tudod megnézni a honlapját. You can check the website of the shopping centre here.

A belváros a Mersey Way környékén nagyon tetszett, rengeteg bolt van, + mozi, színház és gyönyörű épületek. De ahogy távolodtunk el a bevásárló központtól az épületek és az utcák eléggé koszosak és lerobbantak voltak.

I really like the city centre around the Mersey Way, because there are lots of shops+ cinema, theatre and beautiful buildings. But as we went further away from the shopping centre the streets and buildings were very dirty and badly maintained.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.