Ugrás a fő tartalomra

Szilveszter/New Year's Eve

 Szilveszterre azt terveztük, hogy meglátogatjuk a barátainkat Derby-ban. Ez meghiúsult, hiszen itt a buszok nem járnak dec.25-26 és jan.1-jén. Ezért itthon maradtunk, neteztünk, vártuk az éjfélt. Készítettünk falatkákat, és Norbi csinált kaszinó tojást. (én nem szeretem).  

On the New year's eve we were planning to see our friends in Derby. We could not, because the buses are not running on the 25th, 26th Dec and on 1st Jan. That is why we stayed at home, surfing on the internet, and waiting for midnight. We made small sandwiches and Norbi made deviled eggs. (I do not like it)

Eljött az éjfél, koccintottunk a pezsgővel, aztán kitaláltam, hogy mászkáljunk a faluban, nézzünk körül. Találkoztunk Giovannival, aki a tulajdonosa a Vecchia Italia, itteni olasz étteremnek. (Norbi megkereste őt munkakeresés céljából még olyan november, október táján, fel is vették volna, de úgy volt megyünk a Skibo Kastélyban dolgozni). Beinvitált az éttermébe, és meghívott minket egy italra, mert nem volt nálunk semmi pénz. Nagyon kedves volt velünk, beszélgettünk, mesélt az étteremről.

When midnight arrived we drank champagne, and then I suggested to go out and wandering in the village. We met Giovanni who is the owner of Vecchia Italia, which is a local italian restaurant. (Norbi asked him for a job around October or November. He did not get the job, because we thought we can go to the Skibo Castle). He invited into his restaurant and offered a drink for us, because we did not have any money with us. He was really nice, he was speaking about the restaurant, and we had a nice chat.Időközben, megjött a baráti társasága, és elmesélte, hogy később elmennek inni, és szeretné ha velük mennénk. Haza akartunk jönni pénzért, de mindenki azt mondta hagyjuk, meghívnak minket...

Meanwhile his friends arrived, and he told us, that they are going to drink, and he wants us to go with them. We wanted to come home for money, but everybody said no worries, they will invite us for a drink...

Általában az angolok úgy buliznak, hogy pub-ról pub-ra járnak, mindenhol isznak egyszer és mennek tovább. Ugyanez vontkozik a bulihelyekre is, mikor volt a Holiday Inn-nel a búcsúparti, 3-5 helyen is megfordultunk.

Usually when English people are going out it means that they are going from pub to pub, and have some drinks in one place and go to the next pub. This is the same with party places, because when we had the farewell party with my colleagues from Holiday Inn, we went to 3-5 places.

Az étterem után összesen két pub-ba mentünk, az elsőben megittunk egy-egy sört és beszélgettünk, a másodikban pedig buliztunk. Páran meghívtak minket egy italra, így ittunk Sambucha-t, (aminek olyan íze van, mint a negró, csak alkoholos) és narancslevet. Játszottunk asztali focit is Giovannival és a barátnőjével, vesztettünk :)

We went to two pubs after the restaurant, in the first one we were invited for a beer and having a chat, and in the second one we were dancing and singing. Some people invited us for drinks like Sambucha and orange juice. We were playing table football with Giovanni and his girlfriend, we lost. :)


Lehetett karaoke-zni is, így kértem Rihanna: Umbrella c.számát. Ezt a számot nagyon szeretem énekelni, és a közönségnek is tetszett. Nagyon jó érzés volt, hogy az emberek énekelték velem, táncoltak, és a végén megdicsértek. A DJ külön bemondta, hogy magyar lány fog énekelni angolul :) Ezután kértem még egy számot (The Proclaimer: 500 miles), ami Norbival közös kedvencünk, így ketten énekeltük. A többiek körbeálltak minket, táncoltak, énekeltek velünk.

There was a karaoke, so I asked Rihanna: Umbrella song. I really love this song, and the audience liked it as well. It was a very good feeling that people were singing and dancing with me, and after that they told me that it was a great performance. The DJ told to the audience that a Hungarian girl will sing in English. :)
I asked one more song (The Proclaimer: 500 miles) which is our favourite, so I sang it with Norbi. Everybody were standing around us, singing and dancing with us.


A pub fél ötkor zárt, ezért haza kellett mennünk. Nagyon jó buli volt, köszönet a sok kedves Chapel-i lakosnak.

The pub closed at 4.30am, so we had to go home. It was a great party, thanks for people in Chapel.

Megjegyzések

  1. :))) spontán buli, legjobb! tök jó, hogy angolul írod és értem! :D mondjuk az ördög tojásnál elakadtam:D majd skypolunk! puszii

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.