Ugrás a fő tartalomra

Morrisons 2.

Már egyszer írtam a Morrisons élelmiszer árairól, amit itt megnézhettek.
I wrote a post about the food prices in Morrisons, you can read it here.


Most új akciókat vezetnek be M Savers néven. Vannak termékek 30p (100Ft), 50p (170Ft), 1font (350Ft) alatt és még egy két akciós, nagyon olcsó áru.
Morrisons introduce some speical offers called M Savers. There are products under 30p, 50p, 1pound and there are some more very cheap products.

Ezekből a termékekből az alul látható 80darabos teát vettük meg. Nem mondom, hogy csúcs minőség, de finom, és nagyon olcsó. 
From these products we bought the tea. Of course it is not the best quality but it is good, and very cheap.


Ezekből a termékekből vettünk tejet és kenyeret. Norbinak nem ízlett a tej, de szerintem semmi baja nem volt. A kenyér "jó", de csak is piritósként.
From these products we bought the milk and the bread. Norbi did not like the tea but I did not have any problem with it. The bread is good but just as a toast.

Ezekből a termékekből a narancslevet vettük meg. Koncentrátumból készült, de az árához képest finom volt.
From these products we bought the orange juice. It is made from concentrate, but it is good compare to the price.


Ezek az árak is mutatják, hogy lehet olcsón venni élelmiszereket.
These prices show that you can buy cheap ingredients.

Megjegyzések

  1. Szeretem a Morrisonsos dolgokat :)
    A szüleim kint élnek Londonban, így sokszor küld csomagocskát :)
    Most találtam a blogodra, mindenképp olvasni foglak :))

    VálaszTörlés
  2. Szerencsés vagy Orsi, hogy csak 2 percre laksz a Morrisonstól. Nekem a kedvenc super marketem. Ár-érték arányban szerintem a legjobbak. S látni, hogy mennyire odafigyelnek a minőségre! Én már vettem romlott húst a Tescoban, Asdában, Sainsburysben ill. a Lidleben is, de a Morrisonsban még soha. Valamint mindig nagyon sok a buy one get one free akciójuk, amit érdemes kihasználni.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.