Ugrás a fő tartalomra

Tavasz Buxtonban/Spring in Buxton

Február végén, március elején gyönyörű szép idő volt Buxtonban. Ezekkel a képekkel szeretném megcáfolni, hogy Angliában mindig esik az eső. A képek az egyetemnél, Pavilion Gardennél és a Fő utcán készültek.
There was a beautiful weather at the end of February, beginning of March in Buxton. I want to show you with these pictures that it does not rain all the time in England. The pictures were taken at the university, the Pavilion Garden and on the Main Street .


Palace Hotel az egyetem mellett/Palace hotel next to uniAz egyetem/The university

Vettünk disznóhúsos pitét/We bought pork pie Készítettem pár képet az épületekről Buxtonban. Nagyon szeretem az épületek stílusát, megtartották a hagyományos stílust, és nem "rondítják" el modern épületekkel.

I took some pictures about the buildings in Buxton. I really love the style of these buildings, because people did not destroy the view with modern buildings.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.