Ugrás a fő tartalomra

Közérdekű közlemény

Kedves Blog Olvasóim!

Elnézést, hogy nem írtam már egy hete, de egyszerűen annyira fantasztikus idő van, hogy muszáj kimozdulni itthonról. Tervezek bejegyzést Perth-ről (valószínüleg ma este felkerül a blogra), a Safari Parkról Stirlingben videóval!, és ma pedig ismét Stirling felé vesszük az irányt. Igyekszünk videókat is készíteni, hogy meg tudjuk mutatni nektek azt amit mi látunk.

Emailekkel is el vagyok maradva, azokat is pótolom amint tudom.

A mai napi sztori:
Bementem dolgozni fél 9-re és azon imádkoztam bárcsak napozhatnék a gyönyörű napsütésben munka helyett.
Reggel meeting előtt a feladatunk összeszedni a listát a kitakarítandó szobákról, felvenni a mappánkat (amiben képeslapok, papírok, borítékok vannak, hogy tudjuk pótolni ezeket a szobákban) stb. Az utolsó dolog nekem mindig az, hogy felvegyem a listát, és ma meglepődve néztem, hogy nem volt a nevemre szóló (Orchy :) újabb név). Megkérdeztem miért nincs papírom, erre azt mondták, azt hitték szabin vagyok ma... Mondom nem, de kivehetem szabinak ha nem kellek nekik. Mondták rendben :) Már így is fülig ért a szám, aztán amikor elindultam haza fele, azon gondolkodtam bárcsak valaki haza vinne kocsival, mert nincs kedvem 1 órát gyalogolni. Erre egy cabrios nő (aki mint kiderült a hotel törzsvendége) felvett és áthozott a faluba. Nagyon szerencsés napom van, és ez remélem folytatódik is.

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek, és ha este visszanéztek akkor Perth-ről láthattok bejegyzést rengeteg képpel és videóval.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.