Ugrás a fő tartalomra

Ajándék/Gift

Persze jó dolgok is történnek velünk, ma erre mutatok egy példát.
Of course good things also happen with us, I will show you an example for that.Mint azt már tudjátok ebben a lakásban nem volt semmi bútor. (Ebben a bejegyzésben már megmutattam a lakást és a Freecycle-ről is írtam) Ami legjobban hiányzott az egy ebédlő asztal székekkel, hűtő és mosógép.

As you already know the flat was unfurnished. (I showed you the furniture in this post and I wrote about Freecycle) What we really missed was a dining table with chairs, fridge and washing machine.

Az ember addig nem is veszi észre mennyire segítik az életét ezek a tárgyak, csak amikor nincsenek.
Norbi beszélgetett az osztálytársaival és elmondta a problémánkat. Az egyik srác felajánlotta, hogy megvehetjük a hűtőjét £40-ért. Ez hatalmas segítség hiszen nem volt pénzünk £2-300-ot költeni hűtőre. A szállítás £20-ba került, egy használtbútor céget kértünk meg, akik szállítanak is ha kell. A hűtő Scandinova márkájú, pár éves lehet, de jól működik.

You do not realise how much these things help your life just when you do not have them. Norbi spoke with his classmates and told our problem. One of the guys offered that we can buy his fridge freezer for £40. This is a huge help because we did not have to spend £2-300 on fridge. The delivery was £20, we asked a secondhand furniture shop because they do delivery as well. The brand of the fridge is Scandinova, it is few years old in a good condition.Aztán Norbi másik osztálytársa, egy indiai fiú felajánlotta, hogy ők úgy sem használják az ebédlő asztalt, sem a 4 széket, ezért szívesen nekünk adják. Norbi harmadik osztálytársa elhozta nekünk, és szólt, hogy bármiben szívesen segít, csak szóljunk.

Norbi's another classmate an indian guy offered a dining room and 4 chairs, because they do not use it, they are happy to give it to us. Norbi's another classmate a spanish guy brought it for us, and told us if we need something else just let him know.
Azt hiszem ez szavakban nem kifejezhető mennyire örülünk és hálásak vagyunk ezeknek az embereknek, amiért könnyebbé teszik az életünket.

I think I cannot express myself in words how happy and grateful we are, because they helped us and made our life easier.

Megjegyzések

 1. Remek hogy ilyen emberek vannak körülöttetek! :)

  VálaszTörlés
 2. Mert megérdemlitek, mert ti is jók vagytok!:-)

  VálaszTörlés
 3. Christine: Igen, én is örülök neki. A spanyol fiú meghívott minket karácsonyra vacsorázni, mert ott lesz az egész családja (16ember) és szeretné ha mi is ott lennénk. Ennél jobbat nem is kívánhatnék, hogy ilyen kedves emberek legyenek körülöttem.

  Kriszti: Igyekszünk jók lenni, jót tenni ahogyan csak tudunk :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a hozzászólásotokat :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.