Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi fények/Christmas lights

Vasárnap kapcsolták fel itt Derbyban a karácsonyi fényeket. Persze, nem csak a kivilágításról van szó, hanem koncertekről és felvonulásról is.
Christmas lights were switched on Sunday here in Derby. Of course it was not just about the light there were also concerts and marching.Imádom a gólyalábasokat/ I love stilt walkers


A mikulás megérkezett/Santa arrived


Esti fények/Christmas lightsWestfield bevásárló központ/Westfield shopping centre

Csináltunk egy videót a felvonulásról/We made a video about the marching

A hivatalos videó pedig a következő/This is the official video:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.