Menu

2013. március 14., csütörtök

Bővült a blog/Blog expanded

A mai bejegyzés nem lesz egy nagyon hosszú bejegyzés, viszont nagyon fontos információkat fog tartalmazni az új menüről, Facebook oldalról, Instagramról.
Today's post will be not long, but it will contain lots of very useful information about the new menu, Facebook page, Instagram.Szóval a blog folyamatosan átalakul, Norbinak köszönhetően mindig újabb és jobb dolgok kerülnek a blog szerkezetébe.

So the blog is always improving, thanks for Norbi, new and better things appear in the structure of the blog.

Például, a menü is megváltozott. Jobban átlátható, van hasznos bejegyzések, hasznos weboldalak rész. Mindegyiken belül megtalálhatóak alkategóriák mint lakhatás, munka, oktatás, ruhák stb. Igyekszem minél jobban összefoglalni a hasznos információkat (bejegyzésekben és weboldalakban is), hogy gyorsan és könyedén lehessen a blogon belül keresni.

For example the menu has changed. It is easier to understand, there are useful posts and useful websites. Within both, you can find subcategories such as housing, work, education, clothes etc. I try to summarise the useful information (in posts and websites) for quicker and easier search within the blog.Írtam egy Rólam című részt is, ami azért fontos, mert aki most téved ide a blogomra, nem kell elolvasni az egész elmúlt 2 és fél év eseményeit, hogy megértse hogyan értem el idáig, hanem leírtam a legfontosabb mozzanatokat.

I wrote an "About me" part, which is important for those who come to my blog first time, so they do not have to read the last 2 and half years happenings to understand how did I get here, because I wrote down the most important things.2011 novembere óta az egész blog két nyelvű. A november előtti bejegyzéseket, még nem fordítottam le angolra, de lehet ha sok időm lesz, annak is neki állok. Nagyon élvezem, hogy két nyelven írok. Az egyik előnye az az, hogy nem csak az olvasók, de én is gyakorlom az angol nyelvet. A második nagy előnye, hogy az olvasók is tanulhatnak angolul miközben olvassák a blogomat. Harmadik, pedig, hogy így szélesebb körhöz jutnak el a bejegyzéseim.

Since November 2011 the whole blog is written in two languages. The posts before November are not translated yet, however if I will have lots of time, I will do them. I really enjoy writing in two languages. The first advantage is that not just the readers but I practise English as well. The second, the reader can learn English while reading my blog. Thirdly more people can read my blog.

A blog Facebook oldalán igyekszem minél többször képet megosztani, ami épp aktuális. A Facebook oldal csak magyar nyelvű, mert úgy vettem észre, egy- két külföldi lájkolta az oldalt, így inkább írok többet magyarul :)

On the Facebook page of the blog, I try to share current pictures as many times I can. I write the Facebook page in only Hungarian because I noticed there are some foreigners, so I rather write more in Hungarian then.

Amin még szintén lehet követni az az Instagram. Orsyphoto néven találtok meg, és oda is igyekszek képeket feltölteni.

You can also follow me on Instagram. Orsyphoto is my name and I try to post pictures there as well.

Nagyon szívesen fogadok bármilyen építő jellegű kritikát a bloggal kapcsolatban, témákról amikről szívesen olvasnátok. Ebben az évben egy nagy projectre készülök, sajnos még nem árulhatok el részleteket, de ezért is nagyon örülnék ha támogatnátok a munkámat. :)

I really appreciate for any constructive critisism about the blog, topics you would like to read about. In this year I will do a big project, unfortunately I cannot say any details yet, but I would be happy if you could support my work with your comments. :)

Köszönöm, hogy olvassátok a blogomat! :)
Thank you for reading my blog! :) 


5 megjegyzés :

 1. Köszi, hogy írod a blogot!
  További szép napot Neked!
  Üdv: Aloha

  VálaszTörlés
 2. Köszönöm Aloha, és neked is szép napot kívánok! :)

  VálaszTörlés
 3. Szeretem a blogodat, irsz majd a hoteles recepcios munkadrol bovebben? Nemreg kezdtem recepcion dolgozni es erdekel a tema. Koszi

  VálaszTörlés
 4. Szia,
  Persze, de ha gondolod küldj emailt (orsyanglia@gmail.com) és akkor tudok válaszolni külön a kérdéseidre is.
  Üdv,
  Orsy

  VálaszTörlés
 5. Koszi, majd irok, engem az erdekelne hogy a holiday inn-ben mi a feladata konkretan a recepciosnak? A Travelodge-ban dolgozom es ugy tunik hogy tobb munkakort kell ellatni egy szemelyben, vagyok en recepcion kivul adminisztrator, housekeeper, switch board operator,room service-s, en fogadom a friss huzatszallitmanyt, a maintanence embereket, sot meg a kukasoknak is en nyitok ajtot. Es ugy hogy tok egyedul vagyok, sztem ez tul sok, es akik evek ota ott dolgonak meg mindig minimalbert kapnak. Csak remelheto hogy mas hotelekben ez nem igy van. Orulnek egy komolyabb holiday inn-es bejegyzesnek.

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)