Menu

2013. március 25., hétfő

Születésnapom/My Birthday

Szóval Március 19-én betöltöttem a 23. életévemet. 3 évvel ezelőtt ilyenkor, még nem is sejtettem, hogy pár hónap múlva már Angliában leszek...
So I celebrated my 23rd birthday on the 19th March. 3 years earlier at this time I did not know that couple of months later I will be in England.


Ez a harmadik születésnapom, amit a szüleim és rokonaim nélkül töltök. Szerettem volna haza menni pár napra, de ez sajnos nem adatott meg, ezért elmesélem, hogyan ünnepeltünk itt kint :)

This was my third birthday what I spent without my parents and relatives. I wanted to go home, but unfortunately I could not, so I will tell you how we celebrated this time.

Március 19 egy keddi nap, ezért előtte való szombaton egész nap vásároltunk, hosszú idő óta először egy jó nagy ruha vásárlást tartottam. Ez volt az ajándék a szüleimtől, rokonaimtól és Norbitól is. Tuti jó kis nap volt, nagyon olcsón sikerült beszereznem ruhákat a H&M-ből és Primarkból.

19th March was a Tuesday, I have not had a big shopping for a long time, so we had a shopping on Saturday all day and I bought lots of clothes. That was a gift from my parents, relatives and from Norbi as well. It was a very good day, I could buy clothes for cheap price from H&M and Primark.

Ezután elmentünk Burton-on-Trentbe a Wing Wah nevű étterembe. Ez egy annyit eszel amennyit akarsz kínai étterem. Gyönyörű szép az étterem, jó minőségűek az ételek, csupa jót tudok róla mondani. Ha kell egy rosszat mondaom, az az, hogy nagyon nagy a tömeg. Az étterem honlapját itt találjátok meg, az éttermek listájával együtt.

After that we went to Burton-on-Trent to a restaurant called Wing Wah. You can eat as much as you want. The restaurant is beautiful, the food is good quality, so I can only say good things about it. If I have to say one bad thing, there is a big crowd in the restaurant. You can find the website of the restaurant here, with the list of restaurants as well.

Mutatok pár képet. Ha rákattintasz a képekre, akkor megnőnek/I show you some pictures. If you click on the pictures, it will be bigger
Ételek/Food
Ez az étel: kagyló erjesztett fekete bab szószban/This food is mussles in black bean sauce
Az én kis tengergyümölcsös tálkám (tengerimoszat, rák saláta, grillezett rák, kagyló fekete bab szószban)/My little seafood plate (seaweed, prawn salad, grilled prawn, mussels in black bean sauce)


Ropogós kacsa uborkával és póréhagymával kínai palacsintába csavarva hoisin sacue/This is crispy duck with cucumber and spring onions rolled in Chinese pancake topped with hoisin sauce
Desszert szekció/Desserts
Képek az étteremről/Some picture about the restaurant
Kedden reggel tortát kaptam ajándékba Norbitól és Balázstól/On Tuesday morning I got this cake from Norbi and Balázs

Kedden délután Norbi dolgozott, ezért a kollégáim behívtak a hotelbe "kávézni", hogy megünnepeljük a szülinapom. Hatalmas meglepetésben volt részem, egy tea party :).
Az összes kollégám feljött a társalgóhoz és kaptam egy szülinapi tortát egy képeslappal, mindenki aláírásával :)

Tuesday afternoon Norbi was working, so my colleagues invited me for a "coffee" to celebrate my birthday. There was a huge surprise, a tea party :). All my colleagues came up to lounge area and I got a birthday cake and a postcard with everybody's signature. :)

Épp kívánok valamit...
I was wishing something...
..és elfújom a gyertyát :)
...and then blew out the candles :)

Nagyon jó születésnapom volt, köszönöm szépen mindenkinek!
I had a great birthday, thanks for everyone!

13 megjegyzés :

 1. Orsi. Ismeretlenül is kívánok nagyon boldog szülinapot erőben,egészségben, boldogságban.
  Nagyon sok sikert az angliai életedhez.
  Mo.-ról

  VálaszTörlés
 2. Kedves Marcsi,
  Nagyon szépen köszönöm :)
  Üdv: Orsy

  VálaszTörlés
 3. Boldog születésnapot utólag is :) Örülök, hogy szép napod volt, a képek nagyon jók! :)
  Én is ünnepeltem már a születésnapomat messze mindenkitől, de még csak kétszer. :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm szépen :)
  Persze, így is mindig szép szülinapom van, meg alapvetően jól érzem magam kint, de most már nagyon honvágyam van. Szeptemberben voltam otthon utoljára, és úgy néz ki, hogy valószínüleg május, júniusban tudok hazamenni 7-10napra :S Furcsa ez a dolog :)

  VálaszTörlés
 5. Once again, HAPPY BIRTHDAY to you!!!!

  VálaszTörlés
 6. Boldog szülinapot igy utólag is!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szepen koszonom :) Amugy a kollegaim kozul volt aki meglepodott, hogy csak 23 vagyok. Nem tudom, hogy ez pozitiv vagy negativ, en orulok neki :)

  VálaszTörlés
 8. Boldog szülinapot! Mindig elcsodálkozom, hogy mennyire fiatalosan érett vagy:-)

  VálaszTörlés
 9. Köszönöm és köszönöm Kriszti :)

  VálaszTörlés
 10. Boldog Születésnapot!!! :) Kívánom hogy a lehető legjobban sikerüljenek a dolgaitok Angliában! üdv, Kata

  VálaszTörlés

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)