Ugrás a fő tartalomra

Cosmo Étterem/ Cosmo Restaurant

Derbyban nyílt egy új ázsiai étterem a Cosmo. Június elején, összeültünk a magyar barátainkkal (8an), hogy eltöltsünk egy jó estét közösen.
A new Asian restaurant has been recently opened in Derby. At the beginning of June, we went there with our Hungarian friends (8ppl) to have a nice evening.

A honlap szerint 180 féle étel van, és 10 live station (kiválasztod mit szeretnél enni és azt élőben elkészítik neked). A 10 live station: Japán, Kínai, Thai/Vietnám, Különleges (ez nem tudom pontosan mit takar), Indiai/Tandoori, Tex-Mex, Brazil Grill, Angol/Nyugati, Sültek, Olasz, Tengergyümölcsei, Saláták és meleg/ hideg desszertek.

There are 180 types of food and 10 live station, as stated on the website. The 10 live stations are: Japanese, Chinese, Thai/Vietnamese, Specials, Indian/Tandoori, Tex-Mex, Brazilian Grill/ BBQ, English/Western, Carvery, Italian, Seafood, Salad and a feast of indulgent hot and cold desserts.
Az ára:
Ebéd:
Hétfő- Péntek (12:00- 15:00): £7.50
Szombat (11:45- 16:00): £9.99

Vacsora:
Hétfő- Csütörtök (17:00- 22:30): £12.99
Péntek- Szombat (17:00- 23:00): £14.99
Vasárnap és Ünnepnapokon (nyitva van egész nap: 12:00- 22:00): £12.99

The price:
Lunch:
Monday- Friday (12:00- 15:00): £7.50
Saturday(11:45- 16:00): £9.99

Dinner:
Monday- Thursday (17:00- 22:30): £12.99
Friday and Saturday (17:00- 23:00): £14.99
Sunday and Bank Holiday (open all day: 12:00- 22:00): £12.99
Az ebéd, itt is mint a hasonló „all you can eat” (annyit eszel amennyit akarsz) éttermekben kevesebb ételt tartalmaz. Még nem ebédeltünk itt, de azt gondolom a LIVE station-ök nem mennek.
Lunch includes less type of food than in similar all you can eat” restaurants. We have not eaten lunch yet, but I think there will not be any Live Stations.
Nekünk nagyon tetszett ez az étterem, mert ahhoz képest, hogy ilyen olcsó, jó minőségű, finom ételek voltak. Mindenki degeszre ette magát és biztos vagyok benne, hogy még visszamegyünk az étterembe.
We really liked the restaurant, because compare to the cheap price, there were good quality and tasty food. Everybody was full and I am sure we will go back.

Több információért (és az étterem listáért) kattints a Wikipediára (angol nyelvű), az étterem honlapjára. A menüt itt találod meg (éttermenként különbözhet). A képek forrása: az étterem honlapja.
For more information (and for the list of restaurants) click to Wikipedia or the website of the restaurant. You can find the menu here (it can vary between restaurants) Source of pictures: Website of the restaurant.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.