Ugrás a fő tartalomra

Black Rocks

Pénteken ellátogattunk a Fekete Sziklákhoz (Black Rocks).
We have visited the Black Rocks on Friday. 


A Black Rocks Derbytól fél órányira van kocsival, észak irányba, Cromford és Wirksworth között a Peak District Nemzeti Parkban. A sziklák homokkőből vannak, és 1890 óta hegymászók is előszeretettel járnak ide. (Forrás)

The Black Rocks are half an hour by car from Derby, heading to North, between Cromford and Wirksworth, within the Peak District National Park. The rocks are gritstones, and attracts rock climbers since 1890. (Source)
Ezt az első "kisebb" sziklát kell megmászni és már fenn is vagyunk a hegycsúcson. (A képen láthatjátok, ahogyan nekifutok a sziklának :) )

This is the first smaller rock what has to be climbed and then we can be on the top. (On the picture you can see me running up on the rock :) )
Gyönyörű szép volt a kilátás. The landscape was amazing.
Nagyon jól éreztük magunkat, piknikeztünk, napoztunk- igazi nyugalom szigete ebben a rohanó világban.
We had a really great time there, had picnic and sunbath- it was the island of calmness in this fast-paced world.

Megjegyzések

 1. Nagyon szep, jo kirandulas lehetett..

  VálaszTörlés
 2. Christine és Gabi: Igen nagyon gyönyörű volt a látvány fentről, főleg, hogy napos időnk volt, ami ritkaság errefelé. :)

  Tibs: I agree with you, it was amazing.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Haha, mondjuk jó embereknek magyarázom az angol időjárást, mindketten itt éltek évek óta :)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólásodat, hamarosan megjelenik a blogon. :)
Thanks for your comment, it will appear on the blog soon. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ideiglenes Jogosítvány/ Provisional Driving Licence

A mai bejegyzésben az ideiglenes jogosítávnyról lesz szó. A bejegyzést saját tapasztalataink és a megszerzett információk alapján írtam.

Today's post is about provisional driving licence. I wrote this post based on our experiences and the information we have gathered.
Kép forrása/ Source of picture

Szüléstörténetem

Január 7. óta ezt a bejegyzést fejben már 1000szer megírtam és átírtam, mégsem sikerült írásban publikálnom, de talán most (ezt március 7-én írtam). Leírom hogyan született az én drága kisfiam Nolan Wyatt. Aki nem szeret szüléstörténeteket olvasni, kérem ezt most hagyja ki.

Angol karácsonyi szokások/British christmas traditions

A múltkor ott hagytam abba, hogy elmentünk nyaralni Fuerteventura-ra. Fogom folytatni az élménybeszámolót de azt gondolom már ideje van a karácsonyi bejegyzéseknek.

So the last post was about our holiday in Fuerteventura. I will continue our travelogue but this is the time for christmas posts.